Close

Bestil Takeaway  ·  Book bord ·  Tilmeld Nyhedsbrev

  • Menu |
  • Takeaway |
  • Nyhedsbrev |
Mandag-lørdag kl. 11:00-17:00
januar29.jpg

FROKOST

TATAR AF OKSEINDERLÅR FRA HIMMERLAND// 135,-

Med pebermayonaise, syltede grønne jordbær og sprød rugbrød (G)

KOLD ÆRTESUPPE // 125,-

Med æblecider, friske ærter, crouton og kørvel (G) (V) (L)

FENNIKELSALAT // 125,-

Med citrusdressing, castelvetrano oliven og provolone ost (V) (L)

MEYERS FLÆSKESTEGSSANDWICH // 145,-

Med hjemmelavet rødkål, sennepsdressing, friske æbler og syltede agurker (G) (L)

PARISERBØF AF TYKKAM // 145,-

Med syltede rødbeder, kapers, rødløg, rodfrugtspickels, peberrod og æggeblomme (G)

MOULES FRITES // 175,-

Limfjordsmuslinger dampet i Meyers æblecider. Med fritter og aioli (L)

VORES BURGER AF TYKKAM* // 175,-

Briochebolle fra bageriet, Vesterhavsost, vores egen ketchup, mayo, pickles, rødløg og tomat. Serveres med fritter og trøffelmayo (G) (L)

SMØRREBRØD

FROKOSTTILBUD
Vælg 2 stk. smørrebrød samt 40 cl. fadøl eller 1 glas Meyers bobler, hvid- eller rødvin 245,-
Tilkøb 4cl Vi.Er akvavit Kommen eller Brøndum krydret 35,-

ØKOLOGISKE ÆG FRA LOLLAND* // 115,-

Med håndpillede rejer, citronmayo og dild (G) (L) (S)

KOLDRØGET DANSK LAKS * // 120,-

Med flødestuvet spinat og pocheret æg (G) (L)

HYLDEBLOMST SILD * // 110,-

Med rygeostcreme, rabarber og sprød rugbrød (G) (L)

TOMATMAD*// 100,-

Med vegansk purløgsmayo, syltet tomat og rugchips (V) (G) (L)

DANSKE KARTOFLER* // 100,-

Med ramsløgsmayo, rå- & syltede skalotteløg, radise, urtestøv og karse (V) (G) (L)

DANSK FLÆSKESTEG* // 110,-

Med hjemmelavet rødkål, sennepsdressing, friske æbler, syltede agurker og brøndkarse (G) (L)

HJEMMEBAGT LUN LEVERPOSTEJ // 105,-

Med syltede rødbeder, bacon og karse (G) (L)

TATAR AF OKSEINDELÅR FRA HIMMERLAND* // 115,-

Med pebermayonaise, syltede grønne jordbær og sprød rugbrød (G) (L)

HØNSESALAT AF VELFÆRDSKYLLING // 105,-

Med stegt champignon, grønne asparges, sprødt bacon og kantarelstøv (G) (L)

ALLE BRØD OG BOLLER KAN UDSKIFTES TIL GLUTENFRIT

*KAN LAVES LAKTOSEFRIT

DESSERT

PANNA COTTA // 95,-

Med friske jordbær, jordbær couli og knas (V)

KARAMELTÆRTE // 95,- 

Med rabarber og spansk kørvel (G)

Mandag-lørdag kl. 11:00-21:00
DSC_0019 2.jpg

PIZZA

Alle pizzaer er large (ca. 32 cm diameter)
Alle pizzaer kan laves i medium (ca. 25 cm diameter) til 105,- 


GLUTENFRI BUND
Alle vores medium pizzaer kan laves med en glutenfri bund. Informér jeres tjener.
 

BØFFEL OG BASILIKUM // 140,-

Tomatsauce, bøffelmozzarella, cherrytomat og basilikum (V) (L) (G)

GEDEOST // 140,-

Mozzarella, gedeost, radicchio, balsamico-karamelliserede løg og valnød (V) (L) (G) (N)

BØFTOMAT OG FETA // 140,-

Tomatsauce, mozzarella, friskskårede skiver af bøftomat, sort oliven, feta, pesto og rucola (V) (L) (G) 

BRESAOLA PUNTA D’ANCA // 150,-

Tomatsauce, mozzarella, bresaola, rucola og parmesan (L) (G)

KARTOFFEL OG PANCETTA // 150,-

Mozzarella, kartofler, rosmarin, pancetta, scarmoza og trøffelolie (L) (G)

PARMASKINKE // 150,-

Tomatsauce, mozzarella, parmesan, parmaskinke, cherrytomat, rucola og chili (L) (G)

VENTRICINA PICCANTE // 150,-

Tomatsauce, mozzarella, spicy ventricina, soltørrede røde tomater og confiteret peberfrugt (L) (G)

TRØFFELSALAMI OG ØSTERSHATTE // 150,-

Tomatsauce, mozzarella, trøffelsalami, østershatte, trøffelolie og persille (G) (L)

MÅNEDENS PIZZA // 150,-

Spørg jeres tjener hvad denne måneds pizza byder på.

TILKØB:
15,- 
Bresaola, bøffelmozzarella, kogt skinke, pancetta, parmaskinke, trøffelsalami, ventricina.
10,- 
Balsamico-karamelliseret løg, basilikum, bøftomat, cherrytomat, feta, gedeost, kartoffel, mozzarella, parmesan, confiteret peberfrugt, persille, persillepesto, radicchio, rucola, soltørret rød tomat, scarmoza, sort oliven, tomatsauce, trøffelolie, valnød, østershatte.

TIL BØRNENE

MARGHERITA // 65,-

SKINKEPIZZA // 75,-

TILFØJ EKSTRA TOPPING // 10,- pr. topping

Mandag-lørdag kl. 17:00-21:00
januar31.jpg

AFTENSMAD

SNACKS

Oliven og umodne ferskner med citrontimian og citronskal (Vegansk) // 50,-
Flækærtehummus med timian og fladbrød (V) (G) (L) // 50,- 
Hjemmelavede flæskesvær med løvstikkemayonnaise // 50,-
Trøffelchips med hjemmelavet sourcream (V) (L) // 50,-
Arancini, fritteret risottokugler med ramsløgsmayonnaise (G) (V) (L) // 50,-

TRE VALGFRI SNACKS // 125,-
 

FORRETTER

TATAR AF OKSEINDERLÅR FRA HIMMERLAND // 135,-

Med pebermayonnaise, syltede grønne jordbær og sprød rugbrød (G)

FENNIKELSALAT // 125,- 

Med citrusdressing, castelvetrano oliven og provolone ost (V) (L)

STEGT GNOCCHI // 135,-

Med spinat, gulerod, forårsløg, Vesterhavsost, hasselnød og salvie (V) (G) (L) (N) 

KOLD ÆRTESUPPE // 125,-

Med æblecider, kørvel og crouton (V) (G) (L)

HVIDE ASPARGES // 150,-

Med hollandaise og håndpillede rejer (V) (L) (S) 

TORSK "CRUDO" // 130,-

Med hyldeblomst, radiser, agurk, spæde salater og solsikkekerner 

HOVEDRETTER

GRILLET SPIDSKÅL // 145,-

Med syltede løg, syrnet fløde og ramsløgsolie (V) (L)

STEGT GNOCCHI // 185,-

Med spinat, gulerod, forårsløg, Vesterhavsost, hasselnød og salvie (V) (G) (L) (N)

TATAR AF OKSEINDERLÅR FRA HIMMERLAND // 195,-

Med pebermayonnaise, syltede grønne jordbær og sprød rugbrød (G)

BRYST AF VELFÆRDSKYLLING FRA GRÅSTEN // 205,-

Med friteret jordskok, jordskokkepuré og citrontimiansky med saltsyltet citron & sort oliven (L)

LANGØ TORSK // 205,-

I sprød tangdukkah med porrer, salsa verde og brunet smør (N) (L)

VORES BURGER AF TYKKAM // 175,- 

Briochebolle fra bageriet, Vesterhavsost, vores egen ketchup, mayo, pickle, rødløg og tomat. Serveres med fritter og trøffelmayo (G) (L)

SIDES - Vi anbefaler 1 side pr. hovedret.

Fritter med trøffelmayonnaise (V) // 50,-
Spæde salater med fennikel og sennepsviniagrette (Vegansk) // 50,-
Fladbrød fra vores stenovn med hvidløg (Vegansk) (G) // 50,-
Stegte asparges med revet Vesterhavsost (V) (L) // 50,-
Kogte kartofler med græskarkerne-persillepesto (V) (L) // 50,-

TRE VALGFRI SIDES // 125,-

DESSERT

PANNA COTTA // 95,-

Med friske jordbær, jordbær couli og knase (V)

KARAMELTÆRTE // 95,- 

Med rabarber og spansk kørvel (G)

Meyers Spisehus  ·  Handelstorvet 10  ·  Indgang fra pladsen v/Magasin & Johannes Fog  ·  2800 Kgs. Lyngby
Telefon 7230 1331  ·  ☺Kontrolrapport  ·  lyngby@meyersspisehus.dk  ·  Åbent hver dag fra kl. 11:00  ·  Tilmeld nyhedsbrev

Takeaway – Meyers Spisehus Lyngby