Med pebermayonaise, jordbær og sprødt rugbrød (G)
Med æblecider, friske ærter, croutoner og ærteskud (G) (V) (L)
Med balsamisk viniagrette, buratta, croutoner og basilikum (V) (L) (G)
Med hjemmelavet rødkål, sennepsdressing, friske æbler og syltede agurker (G) (L)
Med syltede rødbeder, kapers, rødløg, rodfrugtspickels, peberrod og æggeblomme (G)
Limfjordsmuslinger dampet i Meyers æblecider. Med pomfritter og aioli (L)
Briochebolle fra bageriet, Vesterhavsost, vores egen ketchup, mayo, pickles, rødløg og tomat. Serveres med fritter og trøffelmayo (G) (L)
FROKOSTTILBUD
Vælg 2 stk. smørrebrød samt 40 cl. fadøl eller 1 glas Meyers bobler, hvid- eller rødvin 245,-
Tilkøb 4cl Vi.Er akvavit Kommen eller Brøndum krydret 35,-
Med håndpillede rejer, citronmayo og dild (G) (L) (S)
Med rygeostcreme, rabarber og sprød rugbrød (G) (L)
Med vegansk purløgsmayo, syltet tomat og rugchips (V) (G) (L)
Med ramsløgsmayo, rå- & syltede skalotteløg, radise, urtestøv og karse (V) (G) (L)
Med hjemmelavet rødkål, sennepsdressing, friske æbler, syltede agurker og brøndkarse (G) (L)
Med hjemmerørt remoulade, citron og dild (G) (L)
Med pebermayonaise, jordbær og sprødt rugbrød (G) (L)
Med stegt champignon, syltede bøgehatte og sprødt bacon (G) (L)
ALLE BRØD OG BOLLER KAN UDSKIFTES TIL GLUTENFRIT
*KAN LAVES LAKTOSEFRIT
Med friske jordbær, jordbær couli og knas (V)
GLUTENFRI BUND
Alle vores medium pizzaer kan laves med en glutenfri bund. Informér jeres tjener.
Tomatsauce, bøffelmozzarella, cherrytomat og basilikum (V) (L) (G)
Mozzarella, gedeost, radicchio, balsamico-karamelliserede løg og valnød (V) (L) (G) (N)
Tomatsauce, mozzarella, friskskårede skiver af bøftomat, sort oliven, feta, pesto og rucola (V) (L) (G)
Tomatsauce, mozzarella, bresaola, rucola og parmesan (L) (G)
Mozzarella, kartofler, rosmarin, pancetta, scarmoza og trøffelolie (L) (G)
Tomatsauce, mozzarella, parmesan, parmaskinke, cherrytomat, rucola og chili (L) (G)
Tomatsauce, mozzarella, spicy ventricina, soltørrede røde tomater og confiteret peberfrugt (L) (G)
Tomatsauce, mozzarella, trøffelsalami, østershatte, trøffelolie og persille (G) (L)
Spørg jeres tjener hvad denne måneds pizza byder på.
TILKØB:
15,- Bresaola, bøffelmozzarella, kogt skinke, pancetta, parmaskinke, trøffelsalami, ventricina.
10,- Balsamico-karamelliseret løg, basilikum, bøftomat, cherrytomat, feta, gedeost, kartoffel, mozzarella, parmesan, confiteret peberfrugt, persille, persillepesto, radicchio, rucola, soltørret rød tomat, scarmoza, sort oliven, tomatsauce, trøffelolie, valnød, østershatte.
TILFØJ EKSTRA TOPPING // 10,- pr. topping
Oliven og umodne ferskner med citrontimian og citronskal (Vegansk) // 50,-
Flækærtehummus med timian og fladbrød (V) (G) (L) // 50,-
Hjemmelavede flæskesvær med løvstikkemayonnaise // 50,-
Trøffelchips med hjemmelavet sour cream (V) (L) // 50,-
Arancini, fritteret risottokugler med ramsløgsmayonnaise (G) (V) (L) // 50,-
Med pebermayonnaise, jordbær og sprødt rugbrød (G)
Med balsamisk vinaigrette, buratta, crouton og basilikum (V) (L) (G)
Med broccolini, gulerod, forårsløg, Vesterhavsost, hasselnødder og ærteskud (V) (G) (L) (N)
Med æblecider, friske ærter, croutoner og ærteskud (V) (G) (L)
Med parmaskinke, aioli, citronchili viniagrette, frisse og vesterhavsost (S) (L)
Med hyldeblomst, radiser, agurk, spæde salater og solsikkekerner
Med syltede løg, syrnet fløde og ramsløgsolie (V) (L)
Med brocolini, gulerod, forårsløg, Vesterhavsost, hasselnødder og ærteskud (V) (G) (L) (N)
Med pebermayonnaise, jordbær og sprødT rugbrød (G)
Med gulerødder i variation, citrontimian sky, saltsyltet citron & sort oliven (L)
Med dukkah, blomkål i variation, beurre blanc og dild (N) (L)
Briochebolle fra bageriet, Vesterhavsost, vores egen ketchup, mayo, pickles, rødløg og tomat. Serveres med fritter og trøffelmayo (G) (L)
Med confiteret hvidløg, soltørret tomat, friteret salvie og glaceret i rødvinsglace
Fritter med trøffelmayonnaise (V) // 50,-
Spæde salater med tomat og sennepsviniagrette (Vegansk) // 50,-
Fladbrød fra vores stenovn med hvidløg (Vegansk) (G) // 50,-
Haricots verts med Vesterhavsost og hasselnød (V) (L) (N) // 50,-
Kogte kartofler med græskarkerne-persillepesto (V) (L) // 50,-
TRE VALGFRI SIDES // 125,-
Med friske jordbær, jordbær couli og knase (V)