Med pebermayonaise, syltede grønne jordbær og sprød rugbrød (G)
Med æblecider, friske ærter, crouton og kørvel (G) (V) (L)
Med citrusdressing, castelvetrano oliven og provolone ost (V) (L)
Med hjemmelavet rødkål, sennepsdressing, friske æbler og syltede agurker (G) (L)
Med syltede rødbeder, kapers, rødløg, rodfrugtspickels, peberrod og æggeblomme (G)
Limfjordsmuslinger dampet i Meyers æblecider. Med fritter og aioli (L)
Briochebolle fra bageriet, Vesterhavsost, vores egen ketchup, mayo, pickles, rødløg og tomat. Serveres med fritter og trøffelmayo (G) (L)
FROKOSTTILBUD
Vælg 2 stk. smørrebrød samt 40 cl. fadøl eller 1 glas Meyers bobler, hvid- eller rødvin 245,-
Tilkøb 4cl Vi.Er akvavit Kommen eller Brøndum krydret 35,-
Med håndpillede rejer, citronmayo og dild (G) (L) (S)
Med flødestuvet spinat og pocheret æg (G) (L)
Med rygeostcreme, rabarber og sprød rugbrød (G) (L)
Med vegansk purløgsmayo, syltet tomat og rugchips (V) (G) (L)
Med ramsløgsmayo, rå- & syltede skalotteløg, radise, urtestøv og karse (V) (G) (L)
Med hjemmelavet rødkål, sennepsdressing, friske æbler, syltede agurker og brøndkarse (G) (L)
Med syltede rødbeder, bacon og karse (G) (L)
Med pebermayonaise, syltede grønne jordbær og sprød rugbrød (G) (L)
Med stegt champignon, grønne asparges, sprødt bacon og kantarelstøv (G) (L)
ALLE BRØD OG BOLLER KAN UDSKIFTES TIL GLUTENFRIT
*KAN LAVES LAKTOSEFRIT
Med friske jordbær, jordbær couli og knas (V)
Med rabarber og spansk kørvel (G)
GLUTENFRI BUND
Alle vores medium pizzaer kan laves med en glutenfri bund. Informér jeres tjener.
Tomatsauce, bøffelmozzarella, cherrytomat og basilikum (V) (L) (G)
Mozzarella, gedeost, radicchio, balsamico-karamelliserede løg og valnød (V) (L) (G) (N)
Tomatsauce, mozzarella, friskskårede skiver af bøftomat, sort oliven, feta, pesto og rucola (V) (L) (G)
Tomatsauce, mozzarella, bresaola, rucola og parmesan (L) (G)
Mozzarella, kartofler, rosmarin, pancetta, scarmoza og trøffelolie (L) (G)
Tomatsauce, mozzarella, parmesan, parmaskinke, cherrytomat, rucola og chili (L) (G)
Tomatsauce, mozzarella, spicy ventricina, soltørrede røde tomater og confiteret peberfrugt (L) (G)
Tomatsauce, mozzarella, trøffelsalami, østershatte, trøffelolie og persille (G) (L)
Spørg jeres tjener hvad denne måneds pizza byder på.
TILKØB:
15,- Bresaola, bøffelmozzarella, kogt skinke, pancetta, parmaskinke, trøffelsalami, ventricina.
10,- Balsamico-karamelliseret løg, basilikum, bøftomat, cherrytomat, feta, gedeost, kartoffel, mozzarella, parmesan, confiteret peberfrugt, persille, persillepesto, radicchio, rucola, soltørret rød tomat, scarmoza, sort oliven, tomatsauce, trøffelolie, valnød, østershatte.
TILFØJ EKSTRA TOPPING // 10,- pr. topping
Oliven og umodne ferskner med citrontimian og citronskal (Vegansk) // 50,-
Flækærtehummus med timian og fladbrød (V) (G) (L) // 50,-
Hjemmelavede flæskesvær med løvstikkemayonnaise // 50,-
Trøffelchips med hjemmelavet sourcream (V) (L) // 50,-
Arancini, fritteret risottokugler med ramsløgsmayonnaise (G) (V) (L) // 50,-
Med pebermayonnaise, syltede grønne jordbær og sprød rugbrød (G)
Med citrusdressing, castelvetrano oliven og provolone ost (V) (L)
Med spinat, gulerod, forårsløg, Vesterhavsost, hasselnød og salvie (V) (G) (L) (N)
Med æblecider, kørvel og crouton (V) (G) (L)
Med hollandaise og håndpillede rejer (V) (L) (S)
Med hyldeblomst, radiser, agurk, spæde salater og solsikkekerner
Med syltede løg, syrnet fløde og ramsløgsolie (V) (L)
Med spinat, gulerod, forårsløg, Vesterhavsost, hasselnød og salvie (V) (G) (L) (N)
Med pebermayonnaise, syltede grønne jordbær og sprød rugbrød (G)
Med friteret jordskok, jordskokkepuré og citrontimiansky med saltsyltet citron & sort oliven (L)
I sprød tangdukkah med porrer, salsa verde og brunet smør (N) (L)
Briochebolle fra bageriet, Vesterhavsost, vores egen ketchup, mayo, pickle, rødløg og tomat. Serveres med fritter og trøffelmayo (G) (L)
Fritter med trøffelmayonnaise (V) // 50,-
Spæde salater med fennikel og sennepsviniagrette (Vegansk) // 50,-
Fladbrød fra vores stenovn med hvidløg (Vegansk) (G) // 50,-
Stegte asparges med revet Vesterhavsost (V) (L) // 50,-
Kogte kartofler med græskarkerne-persillepesto (V) (L) // 50,-
TRE VALGFRI SIDES // 125,-
Med friske jordbær, jordbær couli og knase (V)
Med rabarber og spansk kørvel (G)