PIZZA FRA TRÆFYRET STENOVN

Mandag til lørdag kl. 11:00-21:00

(V) = Vegetarisk / (L) = Laktoseindhold / (G) = Glutenindhold / (N) = Nøddeindhold

Alle pizzaer er large (ca. 32 cm diameter)
Alle pizzaer kan laves i medium (ca. 25 cm diameter) til 105,- 


GLUTENFRI BUND
Alle vores medium pizzaer kan laves med en glutenfri bund. Informér jeres tjener.
 

BØFFEL OG BASILIKUM // 140,-

Tomatsauce, bøffelmozzarella, cherrytomat og basilikum (V) (L) (G)

GEDEOST // 140,-

Mozzarella, gedeost, radicchio, balsamico-karamelliserede løg og valnød (V) (L) (G) (N)

SVAMPE // 150,-

Mozzarella, ricotta fra La Treccia, ristet porre, marinerede østershatte & shiitake og citron (L) (G) (N)

BRESAOLA PUNTA D’ANCA // 150,-

Tomatsauce, mozzarella, bresaola, rucola og parmesan (L) (G)

KARTOFFEL OG PANCETTA // 150,-

Mozzarella, kartofler, rosmarin, pancetta, scarmoza og trøffelolie (L) (G)

PARMASKINKE // 150,-

Tomatsauce, mozzarella, parmesan, parmaskinke, cherrytomat, rucola og chili (L) (G)

VENTRICINA PICCANTE // 150,-

Tomatsauce, mozzarella, spicy ventricina, soltørrede røde tomater og confiteret peberfrugt (L) (G)

TRØFFEL OG ØSTERSHATTE // 150,-

Tomatsauce, mozzarella, trøffelsalami, østershatte, trøffelolie og persille (G) (L)

MÅNEDENS PIZZA // 150,-

Spørg jeres tjener hvad denne måneds pizza byder på.

TILKØB:
35,-
Burrata fra La Treccia produceret i Rødovre.
15,-
Bresaola, bøffelmozzarella, kogt skinke, pancetta, parmaskinke, trøffelsalami, ventricina.
10,-
Balsamico-karamelliseret løg, basilikum, cherrytomat, gedeost, kartoffel, mozzarella, parmesan, confiteret peberfrugt, persille, radicchio, ricotta fra La Treccia, ristet porre med marinerede østershatte & shiitake, rucola, soltørret rød tomat, scarmoza, tomatsauce, trøffelolie, valnød.