FROKOST

Mandag til lørdag kl. 11:00-17:00

(V) = Vegetarisk / (L) = Laktoseindhold / (G) = Glutenindhold / (N) = Nøddeindhold / (S) = Skaldyr

FROKOSTRETTER

TATAR AF OKSEINDERLÅR FRA HIMMERLAND// 125,-

Med løvstikkemayonnaise, syltede skalotteløg, radisse crudité, karse og rugbrødscrumble (G)

JORDSKOKKESUPPE // 125,-

Med syltede jordskokker, hasselnøddeolie og grønpuré (G) (V) (L) (N)

MEYERS FLÆSKESTEGSSANDWICH // 145,-

Med hjemmelavet rødkål, sennepsmayonnaise, friske æbler, syltede agurker og brøndkarse (G)

PARISERBØF AF TYKKAM // 145,-

Med syltede rødbeder, kapers, rødløg, rodfrugtspickels, peberrod og æggeblomme (G)

MEYERS BURGER AF TYKKAM // 175,-

Med Vesterhavsost, Meyers egen ketchup, pickle, rødløg og tomat. Serveres med fritter og trøffelmayonnaise (G) (L)

SMØRREBRØD

FROKOSTTILBUD
Vælg 2 stk. smørrebrød samt 40 cl. fadøl eller 1 glas Meyers bobler, hvid- eller rødvin 245,-

FLÆSKESTEG// 105,-

Med hjemmelavet rødkål, sennepsmayonnaise, friske æbler, syltede agurker og brøndkarse (G) (L)

ROASTBEEF AF OKSEINDERLÅR FRA HIMMERLAND // 105,-

Med rodfrugtsremoulade, ristet løg, peberrod og karse (G) (L)

TATAR AF OKSEINDELÅR FRA HIMMERLAND // 105,-

Med løvstikkemayonnaise, syltede skalotteløg, radise crudité og karse (G) (L)

HØNSESALAT AF VELFÆRDSKYLLING // 95,-

Med sæsonens svampe, syltede salatløg, sprødt kyllingeskind og kantarelstøv (G) (L)

ØKOLOGISKE ÆG FRA LOLLAND // 105,-

Med håndpillede rejer, mayonnaise af saltsyltet citron, radise crudité og dild (G) (L) (S)

KOLDRØGET LAKS // 105,-

Med GastroUnika friskost, agurk, peberrod og ærteskud (G) (L)

GAMMELDAGS SILD MODNET MED FENNIKELTOPPE // 105,-

Med æble, syltet fennikel og syrnet creme fraiche (G) (L)

DANSKE KARTOFLER // 95,-

Med løvstikkemayonnaise, rå & syltede skalotteløg og karse (V) (G)

BAGT GRÆSKAR FRA LOLLAND // 95,-

Med flækærtehummus, gulerods crudité og kørvel (V) (G)

*ALLE SMØRREBRØD KAN LAVES HHV. GLUTENFRIT OG LAKTOSEFRIT

DESSERT

ÆBLER ALA TARTE TATIN // 95,-

Med karamelsauce af Lilleø cider og letpisket vaniljecremefraiche (L) (V) (G)

OSTETALLERKEN // 95,- 

Med Comté 24 mdr, Rød løber fra Gastro Unika og Gorgonzola DOP dolce. Serveres med sprødt rugbrød og hyben/gulerod kompot (G) (L) (V)

70% ECUADOR CHOKOLADE CREMEUX // 95,-

Med pocheret pære, praliné og chokoknas (V) (N) (L)