AFTEN

Mandag til lørdag kl. 17:00-21:00 

(V) = Vegetarisk / (L) = Laktoseindhold / (G) = Glutenindhold / (N) = Nøddeindhold / (S) = Skaldyr

DET GRØNNE OMRÅDE // 325,- pr. person

Flækærtehummus med timian og fladbrød (V) (G) (N)

 

Trøffelchips med hjemmelavet sourcream (L) (V)
 

Fennikelsalat med citrusdressing, castelvetrano oliven og provolone ost (V) (L) 
 

Valgfri delepizza fra stenovnen
 

Grillet spidskål med syltede løg, syrnet fløde og ramsløgolie (L) (V)
 

Karameltærte med rabarber og spansk kørvel (G) (V) 

DYREHAVEN // 375,- pr. person

Flækærtehummus med timian og fladbrød (V) (G) (N)

Torsk "Crudo" med hyldeblomst, radiser, agurk, spæde salater og solsikkekerner
 

Tatar af okseinderlår fra Himmerland med pebermayonnaise, syltede grønne jordbær og sprød rugbrød (G)
 

Valgfri delepizza fra stenovnen
 

Bryst af velfærdskylling fra Gråsten med friteret jordskok, jordskokkepuré og citrontimiansky med saltsyltet citron & sort oliven (L)
 

Panna Cotta med friske jordbær, jorbær couli og knas (V)

Begge menuer serveres sharing style, og de skal derfor vælges af minimum 2 personer.

SNACKS

Oliven og umodne ferskner med citrontimian og citronskal (Vegansk) // 50,-
Flækærtehummus med timian og fladbrød (V) (G) (L) // 50,- 
Hjemmelavede flæskesvær med løvstikkemayonnaise // 50,-
Trøffelchips med hjemmelavet sourcream (V) (L) // 50,-
Arancini, fritteret risottokugler med ramsløgsmayonnaise (G) (V) (L) // 50,-

TRE VALGFRI SNACKS // 125,-
 

FORRETTER

TATAR AF OKSEINDERLÅR FRA HIMMERLAND // 135,-

Med pebermayonnaise, syltede grønne jordbær og sprød rugbrød (G)

FENNIKELSALAT // 125,- 

Med citrusdressing, castelvetrano oliven og provolone ost (V) (L)

STEGT GNOCCHI // 135,-

Med spinat, gulerod, forårsløg, Vesterhavsost, hasselnød og salvie (V) (G) (L) (N) 

KOLD ÆRTESUPPE // 125,-

Med æblecider, kørvel og crouton (V) (G) (L)

HVIDE ASPARGES // 150,-

Med hollandaise og håndpillede rejer (V) (L) (S) 

TORSK "CRUDO" // 130,-

Med hyldeblomst, radiser, agurk, spæde salater og solsikkekerner 

HOVEDRETTER

GRILLET SPIDSKÅL // 145,-

Med syltede løg, syrnet fløde og ramsløgsolie (V) (L)

STEGT GNOCCHI // 185,-

Med spinat, gulerod, forårsløg, Vesterhavsost, hasselnød og salvie (V) (G) (L) (N)

TATAR AF OKSEINDERLÅR FRA HIMMERLAND // 195,-

Med pebermayonnaise, syltede grønne jordbær og sprød rugbrød (G)

BRYST AF VELFÆRDSKYLLING FRA GRÅSTEN // 205,-

Med friteret jordskok, jordskokkepuré og citrontimiansky med saltsyltet citron & sort oliven (L)

MOULES FRITES // 175,-

Limfjordsmuslinger dampet i Meyers æblecider. Med fritter og aioli (L)

LANGØ TORSK // 205,-

I sprød tangdukkah med porrer, salsa verde og brunet smør (N) (L)

VORES BURGER AF TYKKAM // 175,- 

Briochebolle fra bageriet, Vesterhavsost, vores egen ketchup, mayo, pickle, rødløg og tomat. Serveres med fritter og trøffelmayo (G) (L)

SIDES - Vi anbefaler 1 side pr. hovedret.

Fritter med trøffelmayonnaise (V) // 50,-
Spæde salater med fennikel og sennepsviniagrette (Vegansk) // 50,-
Fladbrød fra vores stenovn med hvidløg (Vegansk) (G) // 50,-
Stegte asparges med revet Vesterhavsost (V) (L) // 50,-
Kogte kartofler med græskarkerne-persillepesto (V) (L) // 50,-

TRE VALGFRI SIDES // 125,-

DESSERT

PANNA COTTA // 95,-

Med friske jordbær, jordbær couli og knase (V)

KARAMELTÆRTE // 95,- 

Med rabarber og spansk kørvel (G)

1 ELLER 3 SLAGS OSTE // 40,- // 110,-

Serveres med hjemmelavet knækbrød og sæsonens kompot.
Comte 24 måneder - Fast komælks ost
Morbier - Mild og sødlig smag med askelag
Fourme D'ambert - Blød med strejf af nødder
(V) (G) (L)