AFTEN

Mandag til lørdag kl. 17:00-21:00 

DEN TIDLIGE // 250,- pr. person

En tidlig 2 retters aftenmenu. Til dem som skal nå i biffen, til koncert eller hjem og putte de små. Køkkenet bestemmer retterne, kan bestilles fra 17:00-17:30

 

DET GRØNNE OMRÅDE // 325,- pr. person

FLÆKÆRTEHUMMUS Med timian og fladbrød

TRØFFELCHIPS Med hjemmelavet sour cream

VINTERSALAT Med rødbedepure, confiteret persillerod, grønkål og kerner

VALGFRI DELE PIZZA

BYGOTTO Med svampe, Vesterhavsost og shiso

POCHERET PÆRE Med chokolade, kirsebær og salt crumble

 

DYREHAVEN // 375,- pr. person

FLÆKÆRTEHUMMUS Med timian og fladbrød

TORSK "CRUDO" Med clara friis pære, glaskål, peberrod og ristet quinoa

TATAR AF OKSEINDERLÅR FRA HIMMERLAND Med svampemayonnaise, syltede svampe og sprødt rugbrød

VALGFRI DELE PIZZA

BRYST AF VELFÆRDSKYLLING FRA GRÅSTEN Med stegte persillerødder, persillerods pure, citrontimian sky, saltsyltet citron & sort oliven

VORES KRYDDERKAGE Med gulerod, frisk ost og kanel is

Begge menuer serveres sharing style, og de skal derfor vælges af minimum 2 personer

 

SNACKS

50,- pr stk – 3 stk. for 125,-

OLIVEN OG UMODNE FERSKNER
Med citrontimian og citronskal

FLÆKÆRTEHUMMUS
Med timian og fladbrød

TRØFFELCHIPS
Med hjemmelavet sour cream

ARANCINI
Fritteret risotto kugler med grønkåls mayonnaise

PADRONS
Hårdt stegte med flage salt

HJEMMELAVEDE FLÆSKESVÆR
Med svampe mayonnaise

 

FORRETTER

JORDSKOKKESUPPE //105,-
Med friske æbler og friteret jordskok

VINTERSALAT // 105,-
Med rødbedepure, confiteret persillerod, grønkål og kerner

STEGT GNOCCHI // 125,-
Med broccolini, bønner, spinatpure, Vesterhavsost, hasselnødder

TORSK "CRUDO" // 115,-
Med clara friis pære, glaskål, peberrod og ristet quinoa

TATAR AF OKSEINDERLÅR FRA HIMMERLAND
Med svampemayonnaise, syltede svampe og sprødt rugbrød

 

HOVEDRETTER

BYGOTTO // 185,-
Med svampe, Vesterhavsost og shiso

STEGT GNOCCHI //  185,-
Med brocolini, bønner, spinatpure, Vesterhavsost, hasselnødder

LANGØ TORSK // 215,-
Med dukkah, syltet og stegt kål, beurre blanc og dild

FLÆSKESTEG FRA DUROC GRISE // 205 ,-
Med behørig garniture

BRYST AF VELFÆRDSKYLLING FRA GRÅSTEN // 205,-
Med stegte persillerødder, persillerods pure, citrontimian sky, saltsyltet citron & sort oliven

CONFITERET ANDELÅR FRA GRÅSTEN // 205 ,-
Med hjemmelavet rødkål, grønkål, mandarin og ande sauce

VORES BURGER AF TYKKAM // 175,-
kartoffelbolle fra eget bageri, Vesterhavsost, husets ketchup, mayo, pickles, rødløg og tomat. Serveres med fritter og trøffelmayo

KALVE RIBEYE 300G // 265,-
Med confiteret hvidløg, langtidsbagte cherry tomater, friteret salvie og glaceret i rødvinsglace
Kan også serveres som vegetar med fungi bøf

 

SIDES - Vi anbefaler 1 side pr. hovedret.


50,- pr stk. – 3 stk for 125,-

Fritter med trøffelmayonnaise

Grøn salat med sennepsviniagrette

Fladbrød fra vores stenovn med hvidløg

Stegte rosenkål med vesterhavs ost & hasselnødder

Ovn ristede kartofler med citrus frugter & urter

 

DESSERT


RISALAMANDE // 85,-
Med mandler og kirsebær sauce

POCHERET PÆRE // 85,-
Med chokolade, kirsebær og salt crumble 

VORES KRYDDERKAGE // 85,-
Med gulerod, frisk ost og kanel is

1 ELLER 3 SLAGS OSTE // 40,- // 110,-

Serveres med hjemmelavet knækbrød og sæsonens kompot.

Comte 24 månder - Fast komælks ost.
Morbier - Mild og sødlig smag med askelag.
Fourme D'ambert - Blød med strejf af nødder.