AFTEN

Mandag til lørdag kl. 17:00-21:00 

(V) = Vegetarisk / (L) = Laktoseindhold / (G) = Glutenindhold / (N) = Nøddeindhold / (S) = Skaldyr

DET GRØNNE OMRÅDE // 295,- pr. person

Trøffelchips med hjemmelavet sourcream (V) (L)

 

Flækærtehummus med dukkah og fladbrød (N) (G) (Vegansk)
 

Burrata fra La Treccia med danske økologiske tomater, syltet fennikel, persillepesto og kapers (V) (G) (L) (N)
 

Valgfri delepizza fra stenovnen
 

Græskar fra Lolland med mandel- & abrikossalsa, grillet grønkål og syltet hokkaido (N) (V)
 

Æbler ala Tarte Tatin med karamelsauce af Lilleø cider og letpisket vaniljecreme fraiche (G) (L) (V) 

DYREHAVEN // 345,- pr. person

Flækærtehummus med dukkah og fladbrød (N) (G) (Vegansk)

Makrel ceviche med pære crudité, palmekål, peberrodstigermælk og koriander.
 

Tatar af okseinderlår fra Himmerland med løvstikkemayonnaise, syltede skalotteløg, radisse crudité, karse og rugbrødscrumble (G) 
 

Valgfri delepizza fra stenovnen
 

Velfærdskyllingebryst med bagte jordskokker, gulerodspuré, syltede salatløg og fjerkræssky med salvie (L)
 

70% Ecuador Chokolade Cremeux med pocheret pære, praliné og chokoknas (V) (N) (L)

Begge menuer serveres sharing style, og de skal derfor vælges af minimum 2 personer.

SNACKS

Grønne oliven og umodne ferskner med citrontimian og citronskal (Vegansk) // 50,-
Flækærtehummus med dukkah og fladbrød (N) (G) (Vegansk) // 50,-
Nødder vendt i rosmarin og piment d'Espelette (V) (N) // 50,-
Trøffelchips med hjemmelavet sourcream (V) (L) // 50,-
Udvalg af charcuteri serveret med sennepskorn, hokkaido græskar og stenovnsbrød (G) // 50,-

TRE VALGFRI SNACKS // 125,-
 

FORRETTER

TATAR AF OKSEINDERLÅR FRA HIMMERLAND// 125,-

Med løvstikkemayonnaise, syltede skalotteløg, radisse crudité, karse og rugbrødscrumble (G)

BURRATA FRA LA TRECCIA// 145,- 

Med danske økologiske tomater, syltet fennikel, persillepesto og kapers (L) (N) (V) (G)

KARTOFFEL GNOCCHI // 125,-

Med grillet majs, sæsonens svampe, Parmigiano-Reggiano og ristet hasselnød (V) (N) (G)

JORDSKOKKESUPPE // 125,-

Med syltede jordskokker, hasselnøddeolie og grønpuré (L) (G) (V) (N)
Tilkøb af stegt kammusling, pr. stk. 15,- (S)

MAKREL CEVICHE // 125,-

Med pære crudité, palmekål, peberrodstigermælk og koriander.

HOVEDRETTER

GRÆSKAR FRA LOLLAND // 145,-

Med mandel- & abrikossalsa, grillet grønkål og syltet hokkaido (V) (N)

KARTOFFEL GNOCCHI // 175,-

Med grillet majs, sæsonens svampe, Parmigiano-Reggiano og ristet hasselnød (V) (N) (G)

TATAR AF OKSEINDERLÅR FRA HIMMERLAND// 175,-

Med løvstikkemayonnaise, syltede skalotteløg, radisse crudité, karse og rugbrødscrumble (G)

VELFÆRDSKYLLINGEBRYST// 175,-

Med bagte jordskokker, gulerodspuré, syltede salatløg og fjerkræssky med salvie (L)

OKSERAGOUT // 175,-

I mørk øl med ristet pære, bagt persillerod og valnøddeknas (G) (L)

SMØRSTEGT RØDSPÆTTE// 195,-

Med bagt pastinak, grillet grønkål, brunet smør og kapers (L)

MEYERS BURGER AF TYKKAM // 175,- 

Med Vesterhavsost, Meyers egen ketchup, pickle, rødløg og tomat. Serveres med fritter og trøffelmayonnaise (G) (L)

SIDES - Vi anbefaler 1 side pr. hovedret.

Fritter med trøffelmayonnaise (V) // 50,-
Efterårssalat med 1 års balsamisk blommeeddike (Vegansk) (N) // 50,-
Fladbrød fra stenovn med hvidløg (Vegansk) (G) // 50,-
Bagte økologiske tomater, syltede grønne tomater og rose vinaigrette (V) (N) // 50,-
Nye danske kartofler med persillepesto (V) (L) (N) // 50,-

TRE VALGFRI SIDES // 125,-

DESSERT

ÆBLER ALA TARTE TATIN // 95,-

Med karamelsauce af Lilleø cider og letpisket vaniljecremefraiche (L) (V) (G)

OSTETALLERKEN // 95,- 

Med Comté 24 mdr, Rød løber fra Gastro Unika og Gorgonzola DOP dolce. Serveres med sprødt rugbrød og hyben-& gulerod kompot (G) (L) (V)

70% ECUADOR CHOKOLADE CREMEUX // 95,-

Med pocheret pære, praliné og chokoknas (V) (N)