AFTEN

Mandag til lørdag kl. 17:00-21:00 

(V) = Vegetarisk / (L) = Laktoseindhold / (G) = Glutenindhold / (N) = Nøddeindhold

Menuer serveres familystyle og skal derfor vælges af min. 2 personer. Informer personalet om evt. allergier. 

DET GRØNNE OMRÅDE // 295,- pr. person

Trøffelchips og sourcream (V) (L)

 

Nye grøntsager serveret med rygeostcreme og maltjord (L) (G) (N) (V)

 

Straciatella med grillet courgette, urtesalsa, gul tomat og pistaciedukkah (V) (L) (N)

 

Valgfri delepizza fra stenovnen

 

Grillet dansk spidskål med fermenteret spidskål, syrnet fløde, estragonolie og za’atar ristede solsikkekerner (L) (V)

 

Dekonstrueret chokoladetærte med solbærkompot, solbærgrenolie og krokant af kakaonibs (L) (V)

 

DYREHAVEN // 345,- pr. person

Trøffelchips og sourcream (V) (L)

 

Lynstegt makrel med glaskål, peberrodsfløde og dildolie (L)

 

Tatar af okseinderlår fra Himmerland med sennepsmayonnaise, syltede skalotteløg, radisecrudité, karse og rugbrødscrumble (G) 

 

Valgfri delepizza fra stenovnen

 

24 timers svinenakke med grillede nye løg, courgette, estragonolie og sort hvidløg (L)

 

Danske jordbær med jordbærsorbet, double cream og hyldeblomst (L) (V) (N) 

SNACKS

Grønne oliven og umodne ferskner med citrontimian og citronskal (Vegansk) // 50,-
Nye grøntsager serveret med rygeostcreme og maltjord (L) (G) (N) // 50,-
Mandler og cashew ristede i za'atar (V) (N) // 50,-
Trøffelchips og sourcream (V) (L) // 50,-
Udvalg af charcuteri serveret med syltede, grønne tomater og stenovnsbrød (G) // 50,-

TRE VALGFRI SNACKS // 125,-

 

FORRETTER

TATAR AF OKSEINDERLÅR FRA HIMMERLAND// 125,-

Med sennepsmayonnaise, syltede skalotteløg, radisecrudité, karse og rugbrødscrumble.

STRACIATELLA // 125,- 

Grillet courgette, urtesalsa, gul tomat & pistachedukkah (L) (N) (V)

GRØNNE GNOCCHI // 105,-

Med grillet ny spinat, ærter, Parmigiano-Reggiano og ristet hasselnød (V) (N) (G)

CÆSARSALAT uden kylling // 125,- tilkøb af velfærdskylling // 145,-

Med romainesalat, surdejscroutoner, hasselnødder, løg, ærter og Vesterhavsost (L) (G)

LYNSTEGT MAKREL // 125,- 

Med glaskål, peberodsfløde & dild olie (L)

HOVEDRETTER

GRILLET DANSK SPIDSKÅL // 145,-

Med fermenteret spidskål, syrnet fløde, estragonolie og za’atar ristede solsikkekerner (V) (L)

GRØNNE GNOCCHI // 145,-

Med grillet ny spinat, ærter, Parmigiano-Reggiano og ristet hasselnød (V) (N)

MOULES FRITES // 175,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger med fritter og hvidløgsmayonnaise (L)

TORSK // 195,-

Med bagte tomater, ærtepuré, bronzefennikel & sauce vierge med ærter.

24 TIMERS SVINENAKKE // 175,-

Med grillede nye løg, courgette, estragonolie og sort hvidløg (L)

OKSECULOTTE// 195,-

Med grillet hjertesalat, løgpuré, confiterede skalotteløg og sauce på røget marv (L)

MEYERS BURGER // 175,- 

Med Vesterhavsost, sort hvidløgsketchup, mayonnaise, pickle, rødløg og tomat. Serveres med fritter og trøffelmayonnaise (G) (L)

SIDES

Fritter med trøffelmayonnaise (V) // 50,-
Grøn salat med hyldeblomstdressing (V) (L) // 50,-
Fladbrød fra stenovn med hvidløg (V) (G) // 50,-
Tomatsalat med pistaciepesto og syltede grønne tomater (V) // 50,-
Nye danske kartofler i løvstikkesmør (V) (L) // 50,-

TRE VALGFRI SIDES // 125,-

DESSERT

DEKONSTRUERET CHOKOLADETÆRTE // 95,-

Med solbærkompot, solbærgrenolie og krokant af kakaonibs (L)

OSTETALLERKEN // 95,- 

Med Comté 24 mdr, Lille Tanghus fra Hinge gårdmejeri og Gorgonzola DOP dolce. Serveres med sprødt rugbrød og sæsonens kompot med rosmarin (G) (L) (V)

DANSKE JORDBÆR // 95,-

Med jordbærsorbet, double cream & hyldeblomst (L) (N)